onsdag 25 november 2009

Oj vilken dag!

Går dagen blev mycket händelses full. På förmiddagen städade jag köks skåpen och pysslade runt i huset. Tvättade mina vita linne gardiner som jag har hatt i köket och som jag älskar. Var liv rädd för att dom skulle bli jätte skrynkliga eller att något annat skulle hända så jag inte kunde få dom fina igen, men jippi det gick jätte bra!

Hade sedan möte här hemma med Linus lärare och det var positivt och bra (just nu sitter han och har matte prov,lycka till gubben!)

Middagen fick bli smidig för jag skulle i väg till keramik kursen så det blev makaroner och falukorv.

Susar i väg mot västervik och när jag är halvägs börjar bilen bete sig mycket konstigt men jag tror först det är väglaget som är konstigt,men det blir värre och jag får stanna och titta och vad ser jag? jo att mitt helt nya vinterdäck är helt söndrigt.
Så då var det bara att sätta i gång att byta till reserv däcket. Kan berätta att detta var på en väg som ligger mitt i skogen och det var kol svart. Men jag fixade jul byte i lyser från mobilen och kunne snart ta mig till keramik kursen för att glasera (gjorde inte det sist) Liten bild från jul byte ska ni få.


Dagen i dag blir lite mindre dramatisk hoppas jag ;-)
Jag skal fortsätta med mitt jul städande och pyntande.

På onsdag nästa vecka ska jag börja jobba i Mörlunda och vaccinera ska bli kul och jobba lite igen :-)I morse ble det morgon kaffe i en av mina mysiga jul muggar, bilderna är inte så bra men get går nog att se. Är inte riktig nöyd med kameran men det kanske är jag som gör något fel,vem vet!


En sån här hylla drömmer jag om i mitt kök, vist är den fin? Denna är från en heminrednings tidning och är byggd på plats av en snickare.
Slutar nu vi hörs senare och då blir det nog lite juliga bilder om jag har hunnit så långt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar